Home » Komuna e Drenasit formon komision për vlerësimin e dëmeve nga të reshurat e djeshme

Komuna e Drenasit formon komision për vlerësimin e dëmeve nga të reshurat e djeshme

Si pasojë e reshurave furishme shiut mbrëmjes hënë, përcjella edhe breshër rrëmbyeshëm, kanë shkaktuar dëme konsiderueshme kulturat bujqësore shumë fshatra Komunës Drenasit.

Kjo komunë bën me dije se rrebeshi ka shkaktuar dëme pemëtari, vreshtari, perimtari, mbjella pranverore dhe vjeshtore, ndërsa dëmet janë shkaktuar kryesisht fshatrat; Shtuticë, Polluzhë, Tërstenik, Gllobar, Gllanasellë, Dobroshec, Godanc, Likoshan e Gradicë.

Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria për Bujqësisë, ka formuar komisionin për vlerësimin e dëmeve dhe bazë kërkesave nga fermerët do dalin terren për vlerësuar dëmet e shkaktuara nga reshurat.

The post Komuna e Drenasit formon komision për vlerësimin e dëmeve nga të reshurat e djeshme appeared first on INSAJDERI.

Reklama