Home » Kjo është maturantja bukuroshe nga Ferizaji e cila i la ‘pa mend’ të gjithë

Kjo është maturantja bukuroshe nga Ferizaji e cila i la ‘pa mend’ të gjithë

Unikja mbetet gjithmonë unike, kështu ishte mbrëmë ferizajasja Altina Nuredini e cila ngjasonte me femrat e Hollywood-it tapetin e kuq.

Me fustanin e saj unik dhe me stil veçante i bëri gjithë për vete.

Ferizajasja bukuroshe mahniti gjithë me fustanin përzgjodhi ta ketë mbrëmjen e maturës saj, e cila doli jetë njëra ndër maturantet me unikate qytetit Ferizajt.

Ajo se çfarë tërhoqi vëmendjen e gjithëve ishte seti fotografik i realizuar nga Flamur Ilazi, gjë e cila e bëri dukej edhe me detaje perfeksioni i saj.

altina-4 Kjo është maturantja bukuroshe nga Ferizaji e cila i la ‘pa mend’ të gjithë

altina-4 Kjo është maturantja bukuroshe nga Ferizaji e cila i la ‘pa mend’ të gjithë

altina-4 Kjo është maturantja bukuroshe nga Ferizaji e cila i la ‘pa mend’ të gjithë

altina-4 Kjo është maturantja bukuroshe nga Ferizaji e cila i la ‘pa mend’ të gjithëaltina-4 Kjo është maturantja bukuroshe nga Ferizaji e cila i la ‘pa mend’ të gjithë
.

.

Reklama