Home » Harrojeni maturantet e këtij viti, ajo e vitit të kaluar vazhdon të “djeg” instagramin

Harrojeni maturantet e këtij viti, ajo e vitit të kaluar vazhdon të “djeg” instagramin

Tani është sezoni i mbrëmjeve maturës kur edhe shumë maturant zgjedhin veshjet interesante për tu shfaqur si veçantë mbrëmje, shkruan Albanien Showbiz

Vitin e kaluar këtë e kishte bërë edhe bukuroshja nga Ferizaj, e cila bëri zgjedhjen e duhur dhe arriti marrë vëmendjen e gjithëve me bukurinë dhe elegancën e saj.

Është kjo Elona Mustafa, ish nxënësja e gjimnazit “Kuvendi i Arbërit” Ferizaj e cila vitin e kaluar me veshjen e saj u dok si një princeshë.

poshtë shikoni edhe fotografitë e vajzës e cila tani studion për mjekësi dhe infermier e vlerësuar nga shumë kush si maturantja e bukur Ferizaj gjatë vitit 2017.

33117463_2149709718389244_62733829923667968_n Harrojeni maturantet e këtij viti, ajo e vitit të kaluar vazhdon të “djeg” instagramin

33117463_2149709718389244_62733829923667968_n Harrojeni maturantet e këtij viti, ajo e vitit të kaluar vazhdon të “djeg” instagramin

33117463_2149709718389244_62733829923667968_n Harrojeni maturantet e këtij viti, ajo e vitit të kaluar vazhdon të “djeg” instagramin

33117463_2149709718389244_62733829923667968_n Harrojeni maturantet e këtij viti, ajo e vitit të kaluar vazhdon të “djeg” instagramin

Reklama