Home » Gomez e kujdesshme me shëndetin, lë edhe alkoolin

Gomez e kujdesshme me shëndetin, lë edhe alkoolin

Selena Gomez u rikthye skenë ditën e shtunë kur këngëtarja Taylor Swift e solli si mysafire special Rose Bowl.

Gomez e cila kaloi dy javë një shtëpi rehabilituese si dhe iu nënshtrua transplantimit veshkës, është duke u treguar tejet e kujdesshme për shëndetin.

Sipas burimeve afërta me këngëtaren, Selena madje ka hequr dorë edhe nga alkooli.

Gomez ende është duke pranuar ndihmë nga “Privé-Swiss” Connecticut, ku kishte kaluar dy javë rehabilitim.
Ajo ka treguar pare kishte probleme me ankthin dhe depresionin.

Reklama