Home » Early Man (2018)

Early Man (2018)

Early Man (2018) | Animuar, Aventure, Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Shpellari Dag, ndihmësi i tij derrkuc Hognob dhe pjesa tjetër e fisit tyre përballen me një kërcënim. Lordi Nuth ka plan t’u marrë luginën dhe ta shndërrojë atë një minierë gjigante. Dagu dhe Hognobi duhet bashkojnë njerëzit e tyre për mposhtur armikun e fuqishëm vjen nga Epoka e Bronzit…

 

trailtube-logo Early Man (2018)
/*  

trailtube-logo Early Man (2018)
//

 

trailtube-logo Early Man (2018)

The post Early Man (2018) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama