Home » Drejtori i Urbanizmit,Aliu, dhe shefi i kabinetit,Marevci, takohen me drejtorin gjeneral të planifikimit dhe zhvillimit urban në Tiranë

Drejtori i Urbanizmit,Aliu, dhe shefi i kabinetit,Marevci, takohen me drejtorin gjeneral të planifikimit dhe zhvillimit urban në Tiranë

Drejtori i Urbanizmit Ferizajt, Lulzim Aliu, i shoqëruar nga shefi i kabinetit kryetarit Agim Aliu, Selim Marevci, sot kanë zhvilluar një takim me Drejtorin gjeneral Planifikimit dhe Zhvillimit Urban z. Joni Baboci Bashkinë e Tiranës.

Temë diskutimi e këtij takimi me z. Baboci ishte shkëmbimi i përvojave kuadër hartimit Hartave Zonale dhe Planit Zhvillimorë përgjithësi si akt themelorë për ndërtimin e një qyteti urban.

Pas këtij takimi ,drejtori Aliu tha seIshte një kënaqësi shohësh nga afër përvojat cilat me sukses arritën bëjnë ndryshimin urbanistik Tiranë e mund zbatohen edhe Ferizaj. Ishte një rast i mirë kur për këto projekte bashkëpunohet me një personalitet si z. Baboci, shërben si shembull për një planifikim urbanistik suksesshëm gjitha komunat shqiptare” ka thënë Aliu
Me këtë rast palët u dakorduan për një bashkëpunim mëtutjeshëm mirë urbanizmit qytetit Ferizajt.
33112979_10211984896404733_3824495341445578752_n-1 Drejtori i Urbanizmit,Aliu, dhe shefi i kabinetit,Marevci, takohen  me drejtorin gjeneral të planifikimit  dhe zhvillimit urban në Tiranë

Reklama