Home » A janë të rrezikshme cistet në shtatzani

A janë të rrezikshme cistet në shtatzani

Nëse zbulohet ndonjë ciste shtatzëni, nuk është asgjë për t’u shqetësuar dhe mos bëni panik.

 Miomët (cistet) janë rritje, të cilat në shumicën e rasteve janë beninje (“të natyrës së mirë”) dhe nuk shkaktojnë asnjë problem, përveç në rastet kur janë shumë të mëdha dhe gjenden në vend të papërshtatshëm dhe në këtë mënyrë pengojnë daljen e foshnjës nëpër kanalin e lindjes.

Është fakt se këtë rast shtatzënia është pak e rrezikuar, mirëpo as këtu nuk ka vend për panik.

Derisa mjeku mendon se duhet pritur për largimin e cistit, atëherë sipas gjitha gjasave ju do lindni me prerje cezariane, dhe këtë rast mjekët do ta largojnë edhe cistin. /Gazeta Shneta/.

The post A janë të rrezikshme cistet në shtatzani appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama