Home » A është kjo provë që Zoti ekziston? Fëmija qëndron pa lëvizur në mes të lumit të rrëmbyer

A është kjo provë që Zoti ekziston? Fëmija qëndron pa lëvizur në mes të lumit të rrëmbyer

Është drejtën e secilit prej jush bëni vlerësime personale mbi këtë video publikuar fundmi, dhe është komentuar masë.

shumtë jana ata cilët e quajnë një provë fortë ekzistencës Zotit. pamje shfaqet një fëmijë i vogël, i bllokuar mes një lumi me ujë rrëmbyeshëm.

Pyetja e parë vjen ndërmend është se si është e mundur fëmijën nuk e merr rrjedha e fuqishme.

Po shohim reagimin e burrave, përpiqen ta nxjerrin nga uji, ata e kanë vështirë futen, ndërsa fëmija qëndron mjaft thjeshtë.

Pamjet janë filmuar Indi, ku edhe pse fund fëmija bie lumë, arriti shpëtohet nga njerëzit u ndodhën aty.

Reklama