Home » Kapen 86 kg kokainë, 4 shqiptarë të arrestuar

Kapen 86 kg kokainë, 4 shqiptarë të arrestuar

Një sasi prej 86 kg kokainë është sekuestruar qytezën spanjolle Benalmaden Malagas dhe katër shqiptarë janë arrestuar, sipas policisë spanjolle. Shqiptarët e arrestuar janë moshës 24, 25, 27 dhe 38 vjeç, por identitetet e tyre nuk bëhen me dije nga mediat lokale. Droga raportohet se u gjet dy valixhe, brenda një makine.

DROGA-1 Kapen 86 kg kokainë, 4 shqiptarë të arrestuarKatër shqiptarët ishin bordin e dy automjeteve, një prej cilave ndodhej lënda narkotike, ndërsa mjeti tjetër përdorej për paralajmëruar prezencë policie.

Mjeti i fundit, një SUV, u ndalua nga një patrullë policie Benalmadena. “Agjentët vunë re se dy personat ishin bord, një çift shqiptarësh moshës 24 dhe 25 vjeç, po përpiqeshin kontaktojnë telefonat e tyre celularë me palët e treta, sikur përpiqeshin paralajmëronin e kontrollit policisë”, raportojnë mediat lokale, duke ju referuar një komunikate policisë spanjolle.

DROGA-1 Kapen 86 kg kokainë, 4 shqiptarë të arrestuar

Agjentët arritën ndalonin edhe automjetin e dytë dhe identifikonin personat bord, dy burra nacionalitetit shqiptar, përkatësisht 27 dhe 38 vjeç.

automjetin e dytë, u gjen dy valixhe: një bagazh dhe tjetra poshtë sediljes pasme.

Brenda valixheve u gjetën pako shumta kokaine me një peshë totale prej 86.20 kg.

Përveç kësaj, katër arrestuarit kishin me vete shumë se 5.900 euro KESH dhe tetë telefona celularë, iu konfiskuan.

Reklama