Home » Zaev takohet me kancelaren gjermane Angela Merkel (Video)

Zaev takohet me kancelaren gjermane Angela Merkel (Video)

Kryeministri Zoran Zaev ka realizuar një takim me kancelaren gjermane Angela Merkel, margjinat e samit Bashkimit Evropian Sofje.

“Jam i bindur se Gjermania do ta vazhdojë mbështetjen për Maqedoninë për datën e bisedimeve dhe pranimin samitin e ardhshëm Këshillit Evropian qershor. Shpresoj mbështetjen e kancelares Angela Merkel bisedimet me kryeministrat e shteteve anëtare BE-së. Historia e suksesit Republikës Maqedonisë duhet vazhdojë këtë vit me vendime guximshme duhet vijnë nga BE dhe NATO-ja”, deklaroi Zaev.

Zaev është takuar gjithashtu edhe me kryeministrat e Suedisë, Holandës e Bullgarisë.

Reklama