Home » STUDENTËT TË IRRITUAR NGA AGIM NUHIU

STUDENTËT TË IRRITUAR NGA AGIM NUHIU

Funksionarët assesi gjenden edhe si profesorë universitarë. Zëvendës ministri për Punë Brendshme, Agim Nuhiju nuk ka qenë i rregullt universitetin e Tetovës, ndërkaq, fundvit nga studentët ka kërkuar dinë sikur i njëjti kishte qenë çdo ligjeratë.

Studentët ndjehen irrituar nga kjo sjellje dhe këtë e kanë sqaruar një letër për lexo.online.

“Prof Agim Nuhiju nuk ka qenë ligjeratë asnjëherë, as për nënshkrimet paku. Ndërsa, po ai, paguhet për ne studentët asnjëherë nuk na ligjëroi”.

Reklama