Home » Sot mund të bie dënimi i parë për Gruevskin

Sot mund të bie dënimi i parë për Gruevskin

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski pret sot fjalën e fundit gjykatës rastin “Tanku”, ku ai është i akuzuari i parë. seancën do zhvillohet Gjykatën Penale pritet sjellja e aktvendimit, me ç’rast do jetë dënimi i parë për Gruevskin nga 5 aktakuzat e ngritura ndaj tij nga ana e Prokurorisë Speciale, informon INA.

seancën e fundit, gjykatësja Dobrila Kacarska porositi avokatët mbrojtës përgatisin fjalët e fundit.
Rasti “Tanku” i referohet blerjes Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurosh, ndërsa akuzohet ish-kryeministri Nikolla Gruevski, ish-ministrja e Brendshme Gordana Jankullovska dhe ishndihmësministri i Ministrit Punëve Brendshme Gjoko Popovski. Sipas njohësve drejtësisë, raste tilla dënimet janë nga 3 vjet deri 10 vjet.

Reklama