Home » Sonte në Zona e Debatit: Mesazhet e Samitit të Sofjes (VIDEO)

Sonte në Zona e Debatit: Mesazhet e Samitit të Sofjes (VIDEO)

Cilat janw mesazhet e Samiti Sofjes?

Meu takuan liderët kosovarë?

Si mund lexohen konkuzat e deklaratë përbashkët?

Për çka biseduan Merkel Thaçi e Vuçiq?

A u gjet pajtim mes liderëve Ballkanit Perëndimor për rrugën drejt BE-së?

Përse paralajmëroi Vuçiq valë re nacionalizimit serb?

Për këto dhe shumë çështje tjera, diskutohet sonte me panelistët Zona e Debatit dhe me lidhje direkte nga Sofja e Bullgarisë.

Ndiqeni sonte Klan Kosova, me fillim orën 21:00.

klankosova.tv

Reklama