Home » Sofje, BE pa premtime për Ballkanin (VIDEO)

Sofje, BE pa premtime për Ballkanin (VIDEO)

Drejtuesit kryesorë Bashkimit Evropian dhe vendeve anëtare tij, thanë se Ballkani Perëndimor ka perspektive evropiane.

Disa prej tyre shtuan se anëtarësimi i 6 vendeve nuk është larg.

Pati edhe atillë para afrimit Ballkanit, thonë se duhet rregulluar punët brenda BE-së.

Kronikë nga Besnik Tahiri

 

Reklama