Home » Si u shanë dhe u ofenduan Xhavit Haliti dhe Arben Gashi? (VIDEO)

Si u shanë dhe u ofenduan Xhavit Haliti dhe Arben Gashi? (VIDEO)

Pas shumë e shumë diskutimesh, projektligji për punëtorët e arsimit shqip viteve 90, erdhi seancë plenare.

Atë para deputetëve e prezantoi ministri i arsimit Shyqiri Bytyqi.

Përkrahje këtij dokumenti i dhanë po thuajse gjithë ligjvënësit.

Veçse një deputete e LDK-së, i dha shumë merita partisë i përket për vitet e 90.

Por, me nuk u pajtua Adem Mikullovci.

Kronikë nga Dibran Istrefi

Reklama