Home » Si në përrallë: Ja si u prit vajza e Valdrin Sahitit në Kosovë

Si në përrallë: Ja si u prit vajza e Valdrin Sahitit në Kosovë

Dizajneri i njohur shqiptar, Valdrin Sahiti,  bashku me bashkëshortën e tij, Edita Ramadani, para disa javësh janë bërë prindër.

E prindërimin e tyre ata e përjetuan vetëm në ShBA, për shkak angazhimeve kishin atë periudhë dy, shkruan Gazeta Shneta.

Pavarësisht kësaj, ata kanë arritur t’ia dalin me obligimet dhe vizitojnë vendin e tyre, kësaj here  bashku me vajzën e tyre, Bella-n, cilës iu bë një pritje e ngrohtë nga miqtë dhe familjarët e çiftit.

Shtëpia ku po bëhej pritja, ishte e mbushur me balona, arinj lodra dhe, veçanti, një torte e ditëlindjes e dekoruar me zemra përmbi./Gazeta Shneta/

screenshot-8-18 Si në përrallë: Ja si u prit vajza e Valdrin Sahitit në Kosovë

screenshot-8-18 Si në përrallë: Ja si u prit vajza e Valdrin Sahitit në Kosovë

screenshot-8-18 Si në përrallë: Ja si u prit vajza e Valdrin Sahitit në Kosovë

 

 

The post Si në përrallë: Ja si u prit vajza e Valdrin Sahitit në Kosovë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama