Home » Shqipëria në tension, del me emër e mbiemër dëshmitari që flet për vëllain e ministrit

Shqipëria në tension, del me emër e mbiemër dëshmitari që flet për vëllain e ministrit

Basha tha se Rama dhe Xhafaj u informuan hënën nga Agron Xhafaj kush është dëshmitari X por ata bënë gjithçka për ta kapur, joshur kompromentuar dëshmitarin, para se ai jepte këtë dëshmi tronditëse.

Quhet Albert Veliu dhe është 51 vjeç dhe arsyeja pse e bëri këtë është pikërisht mbetje qejfi me Agron Xhafajn, i cili e braktisi kohën kur ai vuajti dënimin burg Itali 2005-ën. Ai thotë se përgjimi nuk ka dalë nga ai, dhe ka qenë lokali i djalit kur ka parë mediat flasin për këtë. Madje ai thotë se filmime tjera mund ketë vetë Agron Xhafaj.

“Albert Veliu, 51 vjeç. Kam qenë Itali, kam punuar tërë jetën det, ’93-’99, 2000 isha Itali me grupin e Agron Xhafaj, deri 2002. Shisja kokainë Itali”, nis rrëfimin dëshmitari X tashmë ka identitet.

Ai vijon thotë se 2005 i ndodhi aksident punë dhe kreu një dënim prej 7 vjetësh, ku u kap me kokainë, plotë 12 kg. “U kapa Pescara, bëra dënimin. Kurse nga Agroni ishte mbetje qejfi. Gjatë kësaj kohe punonim bashkë nuk solli një copë letër si shok. Kur dola nga burgu vij Shqipëri, e takoj, ofroi gjoja një nder për punë për djalin, kamarier. Djali është 22 vjeç”, thotë ai.

Agronin thotë ai komandon Vlorën, kurse Ermali përmendet audio përgjim është skafist. Dhe rrugën bëri ai tha se nuk kishte frikë nga policia pasi rrugët ishin hapura.

Nga kush ndihem i kërcënuar? Ku doli emri im?Nga e mësuan këta?E shikon ata thonë janë folur kanë qenë përgjim Agronit a dikujt tjetër, ai është vetë i vetëdijshëm. Materiale tjera skam çfarë ju them për Agronin se ai ka biznesin dhe jetën e tij. Filmime tjera nuk kam bërë, tjerat ti japë vetë Agroni, jo unë, ai e di pse e ka bërë.

Ato janë gjitha reale. Gjithmonë e ha një fukara dhe jo një i pasur. Zëri i tij, thonë zëri im, zëri i Ermalit dhe i Altinit, tani po ka gjë tjetër mund jetë plaku im te banesa. Kur e pashë te djali te lokali, gjitha këto folje u bënë doli, gjitha thanë ç’ne këto përgjime neve”, thotë tej Veliu.

Reklama