Home » Shpend Ahmeti: Kunxhat shpëtuan qytetarët

Shpend Ahmeti: Kunxhat shpëtuan qytetarët

I pari i kryeqytetit, Shpend Ahmeti ka postuar ne llogarinë e tij Facebook një foto nga një aksident trafiku rrugën “Rexhep Luci” Prishtinë.

Ahmeti ka vlerësuar se po mos ishin pengesat antiparking ky aksident do ishte i rëndë.

Ai gjithashtu ka bërë ditur se shpejti do nis përdorimi i kamerave për shkelje trafiku.

Nuk e di se çfarë shpejtësie duhet me pas kjo makinë për me e bo këtë ndeshje Rrugën Rexhep Luci. Një vajzë është lënduar, por pengesat antiparking (kunxhat) sot kanë shpëtuar dhjetëra qytetarë (këmbësorë). Ju njoftojmë se shpejti Komuna do fillojë me përdorimin e kamerave për shkelje trafik dhe dënime me postë”.

Reklama