Home » SHKUP: RREJSHËM PARAQITET SI MJEK, IA VJEDH 12.000 DEN NJË HALLEXHIU

SHKUP: RREJSHËM PARAQITET SI MJEK, IA VJEDH 12.000 DEN NJË HALLEXHIU

Një burrë gjashtëdhjetë e tre vjeçar është mashtruar nga një mashtrues Kompleksin e Klinikave “Nënë Tereza”, transmeton Almakos.

Derisa ka qenë duke pritur me gruan repartin e ortopedisë, një burrë i panjohur iu është paraqitur si mjek i punësuar klinikë dhe ka nisur t`i sqaroje për sëmundjen e gruas tij.

I ka ofruar se mund t`i ndihmoje për ta shpejtuar procedurën për terapinë, pas cilës njeriut ia ka marr 12.000 denar. Kur personi i ka marr paratë, nuk është kthyer .

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.

Reklama