Home » Shkup, protesta në mbështetje të popullit palestinez

Shkup, protesta në mbështetje të popullit palestinez

rinjtë Shqiptar, Turk dhe Boshnjak jetojnë Shkup, ditwn e premte 18 maj, do organizojnë protestë për dënuar veprimet e përgjakshme Izraelit. Protesta do zhvillohet pas namazit xhumasë pranë Xhamisë Murat Pasha.

ngjarjet cilat filluan me zhvendosjen e ambasadës amerikane Kuds pavarësisht reagimeve nga e gjithë bota, nga zjarret e hapura ushtarëve izraelitë u masakruan 61 persona prej cilëve një foshnje. rinjtë për dënuar këtë hap injoron drejtat legjitime popullit palestinez do mblidhen me sloganin “Kudsi është i Palestinës”.

rinjtë do mblidhen pas namazit xhumasë pranë Xhamisë Murat Pasha, ku do falin namazin e xhenazes mungesë. Pas kësaj do lexohet Kuran dhe do jepen deklarata për media. Pritet pjesëmarrje e madhe e rinjve.

Reklama