Home » “Shko në rrotë të së amës” – Sharje dhe fyerje mes Xhavit Halitit dhe Arben Gashit

“Shko në rrotë të së amës” – Sharje dhe fyerje mes Xhavit Halitit dhe Arben Gashit

Një përplasje verbale ka ndodhur mes kryesuesit seancës Kuvendit, Xhavit Halitit dhe deputetit LDK-së, Arben Gashit.

Derisa ky i fundit kërkonte fjalën për t’iu kundërpërgjigjur akuzave deputetit Milaim Zeka për LDK-në dhe Ibrahim Rugovën, kryesuesi Xhavit Haliti, nuk ia ka dhënë fjalën duke i thënë se askush nuk ia ka përmendur emirin.

Deputeti Gashi reagoi duke i thënë Halitit “Balosh ama fjalën”, ”mashtrues”, por dëgjohet edhe teksa i thotë “le shkon rrotë samës”, transmeton kp.

Atij iu ka kundërpërgjigjur kryesuesi Haliti, duke i thënë “qen bir qeni” dhe fjalë tjera.

VIDEO:

https://video.gjirafa.com/insajderi?video=sharje-dhe-fyerje-mes-xhavit-halitit-dhe-arben-gashit

arben-730x381 “Shko në rrotë të së amës” – Sharje dhe fyerje mes Xhavit Halitit dhe Arben Gashit

The post “Shko në rrotë të së amës” – Sharje dhe fyerje mes Xhavit Halitit dhe Arben Gashit appeared first on INSAJDERI.

Reklama