Home » Sabahedin Ramaxhiu ia falsifikon nënshkrimin Zeqir Kiqinës? Arsim Bilalli kërkon heshtjen e skandalit në këmbim të favoreve

Sabahedin Ramaxhiu ia falsifikon nënshkrimin Zeqir Kiqinës? Arsim Bilalli kërkon heshtjen e skandalit në këmbim të favoreve

Dje kemi raportuar se si me kërkesë të drejtorit të Financave i Telekomit të Kosovës, Nuredin Krasniqit, është shkëputur një kontratë e kësaj kompanie publike me portalin Veriu.info, shikim parë duket normale pas situatës jo mirë financiare Telekomit.

Mirëpo, siç kemi raportuar, kjo është bërë me qëllim të hakmarrjes për shkak të një shkrimit të portalit Veriu.info, i cili kishte zbuluar se si Nuredin Krasniqi ishte zgjedhur mënyrë kundërligjshme UD i Kryeshefit Ekzekutiv Telekomit Kosovës.

Veriu.info ka mësuar se nënshkrimin tek emri i Zeqir Kiqinës e ka dhënë Sabahedin Ramaxhiu, drejtor i zyrës ligjore Telekom, duke bërë kështu falsifikim dokumentit zyrtar, pasi UD i Kryeshefit, Zeqir Kiqina, ka konfirmuar se ai nuk ishte dijeni për nënshkrimin e  dhënë dhe as për shkëputjen e kontratës.

23 prill Veriu.info i kishte drejtuar shkresë zyrtare Zeqir Kiqinës, por akoma nuk ka dhënë përgjigje për masat e ndërmarra, ani pse 20 prill ishte zotuar se do ndërmerrte masa.

I kontaktuar nga me 7 maj për ta sqaruar rastin, Zeqir Kiqina kishte thënë se është shumë i zënë, përderisa kishte udhëzuar kontaktohet zyrtari për informim i Telekomit, Arsim Bilalli.

Arsim Bilalli vetëm disa minuta pas kësaj përgjigje Zeqir Kiqinës ka thirrur redaksinë e portalit Veriu.info, me ç’rast ka kërkuar heshtet rasti i falsifikimit nënshkrimit Zeqir Kiqinës. Madje, ai këmbim mos marrjes’ me rastin nga Veriu.info, është zotuar se portali Veriu.info do jetë top 10-në e portaleve do t’iu jepen reklamat.

Mirëpo, sigurisht se këtë ofertë jashtëligjshme dhe jo etike nuk ka rënë portali Veriu.info, përderisa Arsim Bilalli thotë se Zeqir Kiqina ‘nuk merr vesh këto punë’.

Arsim Bilalli momentin e ka parë se Veriu.info nuk po i nënshtrohet presionit dhe po kërkon rasti sqarohet rasti i falsifikimit nënshkrimit ka thënë: “Vazhdoje ti tanen, edhe po kqyrum apo ta qet ty a mu”.

16299024_10154956514719491_892254186988067284_n Sabahedin Ramaxhiu ia falsifikon nënshkrimin Zeqir Kiqinës? Arsim Bilalli kërkon heshtjen e skandalit në këmbim të favoreve
Foto: Arsim Bilalli

 

16299024_10154956514719491_892254186988067284_n Sabahedin Ramaxhiu ia falsifikon nënshkrimin Zeqir Kiqinës? Arsim Bilalli kërkon heshtjen e skandalit në këmbim të favoreve
Vendimi i nënshkruar me falsifikim

 

Puç në Telekomin e Kosovës, Nuredin Krasniqi vetemërohet Kryeshef Ekzekutiv

Nuredin Krasniqi nis hakmarrjen ndaj Veriu.info – Zeqir Kiqina e pranon se ia falsifikuan nënshkrimin (Dokument)

Reklama