Home » Rrahje në një klub nate në Shkup

Rrahje në një klub nate në Shkup

M.D.(29) nga Shkupi dje orën 13.00 ka lajmëruar polici se me 13.05.2018 rreth orës 1.30 hyrje një klub nate gjendet afër Parkut Qytetit, është sulmuar fizikisht nga disa persona panjohur, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masa dhe aktivitete për gjetjen e kryerësve dhe zbardhjen e tërësishme rastit./

Reklama