Home » Redirected (2014)

Redirected (2014)

Redirected (2014) | Aksion, Krim, Komedi | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Katër shokë – Xhoni, Beni, Timi dhe Majkëlli, pasi grabisin një kazino rastësisht përfundojnë Lituani, ndjekur nga një bandë e rrezikshme cilët duan paratë ua vodhën 4 shokët…

 

trailtube-logo Redirected (2014)
/*  

trailtube-logo Redirected (2014)
//

 

trailtube-logo Redirected (2014)

The post Redirected (2014) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama