Home » Pse pikërisht në PSD shkuan të dorëhequrit nga VV, flet Dardan Molliqaj

Pse pikërisht në PSD shkuan të dorëhequrit nga VV, flet Dardan Molliqaj

Deputeti i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj, ka thënë se emri i kësaj partie i ka tërhequr ish-anëtarët e Vetëvendosjes.

Sipas Molliqajt, programi socialdemokrat i deputetëve u larguan nga Vetëvendosje, duhej lidhej me një parti me emër tillë dhe kjo parti tashmë ekzistonte skenën politike.

gjithë ne jemi pjesë e PSD-së i kemi diskutuar gjatë parimet mbi cilat mund vazhdojmë politikë”, ka deklaruar Molliqaj Interaktiv KTV-së.

bazë asaj kemi bërë publike kemi bërë qartë është drejtimi i majtë. Ka qenë opsioni jemi pjesë e PSD-së, kishte emër pikërisht asaj ishim ne. Ishte krejt për shkak emrit sepse u përcaktuam për orientim socialdemokrat”, ka shtuar ai.

Ai ka treguar përse nuk kanë formuar parti re.

“Vlerësuam se ishte e drejtë ishim pjesë e një partie ekziston. Ka pas mjaft kreativitet dhe mundësi krijohet parti. Duhen 500 nënshkrime e mbështesin nismën dhe pas çështje procedurale cilat ne nuk i kishim mungesë. Nuk kishte bënte as me lodhjen e njerëzve sepse njerëzit përfshihen dhe angazhohen politikë, por ishte përcaktimi jonë ishim socialdemokratë parime e vlera e donim programin tonë ta bënim direkt me emrin, e ishte Partia Socialdemokrate. Po mos ekzistonte kjo parti, e them me bindje, do bënim ne Partinë Socialdemokrate”, ka thënë Molliqaj.

The post Pse pikërisht në PSD shkuan të dorëhequrit nga VV, flet Dardan Molliqaj appeared first on INSAJDERI.

Reklama