Home » Prizren: Paraburgim të dyshuarit për ofrim të 20 mijë eurove për vrasje

Prizren: Paraburgim të dyshuarit për ofrim të 20 mijë eurove për vrasje

Gjykata Themelore e Prizrenit i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji një personi dyshohet për veprën pnale shtytjes vrasje.

Përmes një njoftimi për media bëhet e ditur se Gjykata Prizren i ka caktuar 1 muaj burg dyshuarit me inicialet A.D nga një fshat i Komunës Suharekës për shkak dyshimit se ka kryer veprën penale vrasje shtytje si dhe armëmbajtje pa leje.

Sipas njoftimit Gjykatës Themelore Prizren, kjo masë ndaj dyshuarit është caktuar sepse me datën 01 janar 2018, e vazhdimësi, Prizren, i pandehuri me iniciale lartshënuara, me qëllim privimit nga jeta personit tjetër, përkatësisht dëmtuarit me iniciale P.TH., me dashje e shtyn personin tjetër kryejë vepër penale, saktësisht e shtyn personin me iniciale N.N., me armë zjarrit kryejë vrasjen e dëmtuarit me iniciale P.TH., kompensimin e një shume hollash prej 20.000 (njëzet mijë) eurove.

Sipas pretendimeve prokurorisë, e tërë kjo ishte për qëllime hakmarrjes rreth mospagimit një borxhi i ka i dëmtuari pandehurit.

The post Prizren: Paraburgim të dyshuarit për ofrim të 20 mijë eurove për vrasje appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama