Home » Posta mbyll filialet për shkak të humbjeve (VIDEO)

Posta mbyll filialet për shkak të humbjeve (VIDEO)

11 filiale Postës Kosovës rrezikojnë mbyllen.

Arsyeja është mungesa e parave për t’i paguar shpenzimet dhe punëtorët.

Për shumë, ndiqeni kronikën nga Fillojetë Konjuhi.

Reklama