Home » Policia: PËR SHKAK TË VOZITJES ME SHPEJTËSI DËNOHET 500 EURO

Policia: PËR SHKAK TË VOZITJES ME SHPEJTËSI DËNOHET 500 EURO

Policija-Policia-300x217 Policia: PËR SHKAK TË VOZITJES ME SHPEJTËSI DËNOHET 500 EUROPunonjësit e Grupit policisë për siguri komunikacion kanë regjistruar kundërvajtje rënda komunikacion dhe me këtë rast sanksionuan një shofer ri i cili njëjtën ditë bëri dy shkelje Ligjit për siguri komunikacion, njoftohet nga policia.

Ulqinaku O.L., siç njoftuan, voziti automjetin me shpejtësi prej 185 km/h dhe 180 km/h martën.

“Meqë e drejtoi automjetin edhe pse paraprakisht iu morr patenta e shoferit, si dhe vazhdojë me kundërvajtje rënda komunikacion, ai u morr Qendrën e sigurisë Tivar, u dërgua Gjykatën për kundërvajtje Tivar, ku për këtë shkelje u gjobit me dënim prej 500 eurosh”, shtohet kumtesë.

Reklama