Home » Pjesëmarrja në Samitin e Sofjes, sukses i Kosovës (VIDEO)

Pjesëmarrja në Samitin e Sofjes, sukses i Kosovës (VIDEO)

Ka përfunduar Samiti i Bashkimit Evropian dhe Ballkanit Perëndimor, u mbajt Sofje Bullgarisë, njofton Klan Kosova.

Pjesëmarrja e Kosovës këtë ngjarje u konsiderua sukses, derisa u mirëprit edhe afrimi i Hashim Thaçit e Aleksandër Vuciqit.

Ky i fundit nuk u pa shumë miqësor me parin.

Vuçiq nuk duartrokiti Thaçin ceremoninë e nënshkrimit deklaratës.

Kronikë nga Besnik Tahiri

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama