Home » Pink ua kujton të gjithëve mrekullinë e plakjes natyrale

Pink ua kujton të gjithëve mrekullinë e plakjes natyrale

Këngëtarja Pink është bërë pjesë e diskutimeve rrjetet sociale, njëkohësisht edhe nëpër media, për përgjigjen fantastike i ka dhënë një komentuesi.

Një përdorues i Twitter kishte shkruar se ajo dukej tejet e moshuar dhe vend emrit Pink (rozë) duhet përdorë Purple (lejla).

Ndërsa këngëtarja kishte përgjigje interesante.

Duhet jesh nga Los Angeles. Ka aq pak njerëz botë zgjedhin plaken mënyrë natyrshme. Unë kam fituar çdo minutë 38 vjetëve mia”

Aktori Josh Gad, aktorja Reese Witherspoon e shumë yje tjera kanv përshëndetur këtë veprim Pink.

_101602705_pinktweetedit Pink ua kujton të gjithëve mrekullinë e plakjes natyrale

Reklama