Home » Pesë serbë protestojnë në Sofje kundër pjesëmarrjes së Kosovës në samit

Pesë serbë protestojnë në Sofje kundër pjesëmarrjes së Kosovës në samit

Serbët protestojnë kundër pranisë delegacionit kosovarë Sofje.

Para Qendrës Kulturës Sofje, janë parë pesë serbë, cilat kanë protestuar kundër pranisë delegacionit kosovarë, është duke marrë pjesë Samitin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor Sofje.

Ata kanë mbajtur duar një pankartë me mbishkrimin “Kosova është Serbi” dhe mbishkrime tjera kundër Bashkimit Evropian dhe NATO’s.

Edhe mediat Beograd janë alarmuar sot, pas pjesëmarrjes Kosovës këtë Samit. Atje është raportuar se me pjesëmarrjen e Kosovës Samit, Serbia ka pranuar pavarësinë e Kosovës.

The post Pesë serbë protestojnë në Sofje kundër pjesëmarrjes së Kosovës në samit appeared first on INSAJDERI.

Reklama