Home » PDK emëron drejtorët në Komunën e Pejës (FOTO)

PDK emëron drejtorët në Komunën e Pejës (FOTO)

Javë parë LDK dhe PDK kanë arritur marrëveshje për bashkëqeverisje Komunën e Pejës.

Sot kryetari i degës PDK-së Pejë, Xhavit Haliti, ka marrë vendim për emërimin e drejtorëve nëpër drejtorit iu takojnë, sipas marrëveshjes arritur me Gazmend Muhaxherin e LDK-së – kryetarin e komunës, përcjell Klan Kosova.

Drejtoreshë për Punë Komunale dhe Shërbime Publike është emëruar Xhevahire Ceku, Drejtorinë e Urbanizmit, Rajan Arapi, Drejtorinë për Mbrojtje dhe Shpëtim, Muhamet Mahmutaj dhe Drejtor për Inspekcion, Leotrim Murtezaj./Klan Kosova/
drejtorat PDK emëron drejtorët në Komunën e Pejës (FOTO)

Reklama