Home » Nrekiq zgjidhet Kryetar i Komunës: ËSHTË NDER DHE PRIVILEGJ, POR EDHE PËRGJEGJËSI E MADHE

Nrekiq zgjidhet Kryetar i Komunës: ËSHTË NDER DHE PRIVILEGJ, POR EDHE PËRGJEGJËSI E MADHE

Loro-Nrekic-300x225 Nrekiq zgjidhet Kryetar i Komunës: ËSHTË NDER DHE PRIVILEGJ, POR EDHE PËRGJEGJËSI E MADHEKryetari i Këshillit Komunal Partisë Demokratike Socialistëve Loro Nrekiq u zgjodh sonte për Kryetar Komunës Ulqinit.
Ai pas dhënies betimit tha se është “nder, krenari, privilegj, por edhe përgjegjësi e madhe jesh krye këtij qyteti lashtë”.
gjithë aftësitë e mija politike, morale dhe intelektuale do ti vejë funksion ruajtjes vlerave bashkëjetesës, tolerancës dhe zhvillimit Ulqinit. Besoj me punën time deritashme kam treguar gjithmonë kam dhënë dhe do jap përparësi dialogut dhe marrëveshjes si vetmes gjuhë politikës suksesshme e cila ndërton mirëkuptim dhe mirëqenie”, tha Nrekiq.
Sipas fjalëve tija, Ulqini nuk ka kohë për humbje. “Duhet ecim hap me kohën. Ulqini, qyteti jonë ka shumë potencial, kështu ju ftojë bashku punojmë valorizimin e këtyre potencialeve”, tha kryetari i ri i Komunës duke iu drejtuar këshilltarëve dhe qytetarëve Ulqinit.
Për zgjedhjen e Nrekiqit ishin 28 këshilltarë, kundër ishin këshilltarët e URA-së, gjersa këshilltari i PSD-së abstenoi.
mbledhje nuk ishin pranishëm dy këshilltarët e Forcës.
Reklama