Home » Nol Nushi nuk ngopet, një punë në Komunë të Prishtinës e një në Komunë të Kamenicës

Nol Nushi nuk ngopet, një punë në Komunë të Prishtinës e një në Komunë të Kamenicës

Nol Nushi, asamblist Kuvendin Komunal Prishtinës, nga sot do jetë edhe shef kabinetit kryetarit Komunës Kamenicës, Qëndron Kastratit.

Këtë e ka konfirmuar për KALLXO.com vet Noli Nushi, asamblist i grupit pavarur Kuvendit Komunal Prishtinës, cilët fundi janë inkuadruar Partinë Social Demokrate Kosovës.

Po, është plotësisht e vërtetë, sot do ta nënshkruajmë vendimin dhe nga sot e tutje besoj se ka me qenë aty”, tha Nol Nushi për KALLXO.com.

Ai thotë se sipas interpretimeve i kanë parë, nuk çon peshë fakti është edhe asamblist Kuvendin Komunal Prishtinës dhe tani shef kabineti Komunën e Kamenicës.

procedurat i kemi parë ne është krejt e ligjshme sepse ky është emërim politik dhe i takon kryetarit Komunës vendos se kë dëshiron ai dhe bazë interpretimit tonë është i ligjshëm, por sigurisht kemi kërku edhe interpretim tjetër nga instancat e tjera me pas përfundimisht nëse është e ligjshme apo jo”, tha tutje Nol Nushi për KALLXO.com.

Sipas tij, ka shumë punë Komunën e Kamenicës dhe nuk e di nëse do jetë deri fund mandatit këtë pozitë apo për një kohë caktuar.

Nushi nuk e sheh si problem faktin tani do jetë i kyçur dy komuna si zyrtarë. Ai thotë se përkushtimi nuk do t’i mungojë

“Punët janë ndame dhe natyrave ndryshme, asambleja është njëherë muaj, por unë besoj se duke i pasë parasysh kohën dhe aftësitë i kam besoj se mundem me ia dal, sepse nuk janë dy detyra munden me u përplasë shumë me njëra tjetrën. Me u marrë me problemet e Prishtiëns nuk ka nevojë edhe fort me qenë Prishtinë sepse kam kontakt vazhdueshëm me qytetarët edhe kështu besoj kalojmë mirë”, tha mes tjerash Nushi për KALLXO.com

Edhe vet kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati mandatin e kaluar ishte shef i asamblistëve Vetëvendosjes Prishtinë, por pastaj u kthye Kamenicë ku edhe u zgjodh kryetar komune.

Ditë parë, KALLXO.com shkroi se si Komuna e Kamenicës dokumentet e saj ka përdorur logon institucionale Komunës Prishtinës.

Nga Komuna e Kamenicës kishin deklaruar se ka qenë gabim teknik.

Reklama