Home » Nis konferenca rajonale e policisë

Nis konferenca rajonale e policisë

Nën organizimin e Policisë Kosovës bashkëpunim me Misionin e EULEX-it, sot filloi konferenca rajonale dy ditore me drejtorët e policive shteteve rajonale, Shqipërisë, Kroacisë, Maqedonisë dhe Sllovenisë.

Nikoqir i kësaj konference është Policia e Kosovës, krye me ushtruesin e detyrës Drejtorit Përgjithshëm Policisë Kosovës Naim Rexha.

Kjo konferencë ka për qëllim intensifikimin e bashkëpunimit ndërsjellët rajonal, mbledhjen dhe shkëmbimin e informacioneve, interes parandalimit kërcënimeve dhe rreziqeve strategjike i paraqet krimi i organizuar ndërkombëtar dhe terrorizmi, e cilat do ndikojnë pozitivisht stabilitetin rajonal.

DV8A0744 Nis konferenca rajonale e policisë

Reklama