Home » Në Ke Fatin të Gjesh një Femër të Tillë, Mos e Lër Kurrë të të Ikë!

Në Ke Fatin të Gjesh një Femër të Tillë, Mos e Lër Kurrë të të Ikë!

Trofeu i madh botën e meshkujve është kenë përkrah gruan bukur, lirë dhe jetojnë zemrën e saj besnike ndaj tyre.” ​​- Norman Mailer

Femrat janë krijesa bukura. Jo vetëm kuptimin duke u vjedhur zemrën ato mund ta ndryshojnë përgjithmonë jetën e një mashkulli.

Mendoni për femrën doni shumti. Tani përgjigjuni kësaj:

Përse i doni ato?

Ju ose do jeni gjendje shpjegoni me një mënyrë logjike, pse i doni ato, ose thjeshtë do ndjeni një ndjenjë thellë dëshirës dhe adhurimit për personin tuaj dashur.

vërtetë, dashuria është një ndjenjë është e vështirë për t’u përshkruar (përfshirë këtu edhe personin po e shkruan këtë).

Siç u përmend herët, gratë janë krijesa bukura dhe dashura, por kjo nuk do thotë se është e lehtë për t’i kuptuar ato.

fakt, ato mund jenë fshehta komunikimin e tyre dhe ky është veçanërisht rasti me perspektivën e një burri (do kishim nevojë për nja 2000 fjalë tjera për t’u përpjekur për shpjeguar këtë).

Do paraqesim 7 shenja tregojnë se ajo është e duhura:

Ajo “rrjedh” ëmbëlsi

A ekzistojnë femrat e mira, rrepta? Absolutisht. rrepta dhe ëmbla dhe jo njëjtën kohë, sigurisht.

Kur një femër ju do, ajo nuk e ka vështirë shprehë dashurinë e saj. Ajo do t’ju mbajë për dore, do t’ju përqafojë, do t’ju puthë faqet dhe do shfaqë dashurinë e saj për ju dhe për botën ta shohë.

Një tjetër shenjë e mirë është kur ajo është e ëmbël me njerëzit e tjerë përreth jush ( e meritojnë!).

Nuk ka rëndësi nëse është mamaja juaj apo një kushërirë e largët, ajo duket është gjithmonë e sjellshme.

Ajo ju bën buzëqeshni

Sa prej nesh e kemi parë atë çiftin solemn restorant nuk thonë asnjë fjalë?

Duke lënë mënjanë rrethanat e veçanta, ky është, rastin mirë një manifestim i kënaqësisë dhe rastin keq, manifestim i pakënaqësisë.

Gjithsesi, një grua ju bën buzëqeshni vazhdimisht dhe qeshni është një portier. Ekziston një lidhje e ndërsjellë pothuajse e sigurt nuk shfaqet shumë shpesh. Bëjini vetes një nder dhe përfitoni nga kjo.

Një grua bashkëndan ndjenjën e saj humorit? Jepni asaj disa pikë bonus.

Dëshironi jeni pëkrah me

A keni qenë ndonjëherë një marrëdhënie ku, qënit me njëri-tjetrin ju dukej si një punë e përditshme? Nëse po, kjo është plotësisht rregull dhe shumicës prej nesh na ka ndodhur.

Por një grua kaq joshëse saqë ju doni jeni me kurdo është e mundur është një zbulim i vërtetë. Takimet e mbrëmjeve janë ato për cilat prisni shumë ndodhin, pasi dy do kënaqeni shoqërinë e njëri-tjetrit.

Kjo është një shenjë mjaft pozitive.

Ajo ju komplimenton

Ju mund mos dukeni edhe aq mirë për momentin dhe ajo sërish tregon për gjërat pëlqen shumti tek ju.

Nuk po merrni para mjaftueshme punë? Ajo do t’ju komplimentojë për punën e madhe bëni pa e marrë parasysh këtë.

Pavarësisht rrethanave, ajo nuk ka turp shfaqë adhurimin ka për ju.

Ajo sakrifikon

Partnerët bëjnë për njëri-tjetrin janë shpesh ata kuptojnë dhe parashikojnë sakrificën.

Nuk ka rëndësi nëse është ora 3 e mëngjesit dhe ju jeni helmuar nga ushqimi. Nuk ka rëndësi nëse makina i është prishur dhe asaj i duhet udhëtojë një orë për arritur tek ju.

Ajo bën gjithashtu “ato gjërat e vogla” shfaqin dashurinë e saj për ju.

Femrat sakrifikojnë janë vetëmohuese; femrat janë vetëmohuese janë gjithmonë partnere, bashkëshorte dhe nëna përkryera.

Ajo nuk pret prej jush

Oh, çfarë dhurate është një femër e tillë. Kur nuk duhet shqetësoheni për shkuar qendër tregtare dhe për përdorur kartën e kreditit, është një rast gëzimi.

Femrat nuk presin prej jush gjithashtu priren jenë me besim ne vetvete dhe përgjegjshme, ato nuk kërkojnë një mashkull marrë përsipër përgjegjësi shkojnë përtej arsyes.

Atëherë, bëjini vetes një nder dhe “shpërblejeni” jo egoizmin e saj duke e surprizuar me diçka veçantë, një herë disa kohë.

Ajo është e besueshme

Ndërsa kjo e fundit është disi e qartë, fakt është disi e rëndësishmja.

Me rrezikun mund duket si klishe, besimi është themeli i çdo marrëdhënie kuptimplotë intime. Nëse ajo nuk ju ka dhënë kurrë një arsye për mos i besuar, numërojini bekimet tuaja.

Shanset janë ju kurrë nuk do duhet mendoni ndonjë motiv themelor sepse ka gjasa mos ketë ndonjë.

Kur ajo beson judhe ju tregon gjithçka ajo mendon se ju duhet dini, por ndoshta nuk e dini – kjo është një grua me zemër ari.

Oh, dhe një gjë fundit … Duajini femrat e jetës tuaja, kudo jeni! Nuk ka justifikim për t’u shfaqur dashuri krijesave na duan çdo ditë jetës sonë.

Reklama