Home » Na paska marrë malli për një Adelinë kaq të bukur

Na paska marrë malli për një Adelinë kaq të bukur

adelina-ismaili-sellma-300x189 Na paska marrë malli për një Adelinë kaq të bukur

Sipas disa fotografive publikaura nga grimerja Sellma, shohi Adelinen me një grim jashtëzakonisht bukur dhe kjo na bëri ta kuptojmë se na kishte marrë malli për një Adelinë kaq bukur.

Ende nuk e dimë nëse Adelina është duke punuar për ndojnë këngë re apo tjera projekte, por sipas mbishkrimit Sellma ka bërë tek fotografitë, diçka e re do vijë shpejti.

adelina-ismaili-sellma-300x189 Na paska marrë malli për një Adelinë kaq të bukuradelina-ismaili-sellma-300x189 Na paska marrë malli për një Adelinë kaq të bukuradelina-ismaili-sellma-300x189 Na paska marrë malli për një Adelinë kaq të bukur

adelina-ismaili-sellma-300x189 Na paska marrë malli për një Adelinë kaq të bukur

Reklama