Home » Momenti kur dhëndrri ndalon dasmën: Zemra ime i përket edhe dikujt tjetër | VIDEO

Momenti kur dhëndrri ndalon dasmën: Zemra ime i përket edhe dikujt tjetër | VIDEO

Deklarata e një dhëndrit ka përlotur dasmorët gjate ceremonise se dasmes. Bëhet fjalë për një çift nga Portugalia, te quajtur Jefferson dhe Jessica.

Teksa po bëheshin betimet, një moment i papritur ishte kur dhëndri ndaloi ceremoninë për bërë një deklaratë veçantë. Jefferson, tha se kishte për bërë një rrëfim pasi zemra e tij i përkiste edhe dikujt tjetër.

gjithë u shokuan fillim, por kur dhëndrri nxori para te gjitheve vajzën e gruas, cilën ajo e ka nga martesa e parë, gjithë shpërthyen lot. Emocione forta përjetoi dhe nusja teksa dëgjonte këto fjalë prekese ditën bukur, nga bashkëshorti i ardhshëm.

“Zemra ime i përket edhe vajzën tënde e dashur, do ta dua ashtu si ty” ka thënë dhëndrri.

Jefferson u betua mes dasmorëve duke thënë se 8-vjeçaren do ta dojë dhe do ta mbrojë deri fund jetës, dhe se ndihet krenar është babi i një vajze si ajo.

Reklama