Home » Molliqaj: Vetëvendosje po lufton për pushtet

Molliqaj: Vetëvendosje po lufton për pushtet

Dardan Molliqaj, deputet i PSD-së, ka kritikuar ish-partinë e tij Vetëvendosje duke thënë se ajo po lufton vazhdimisht për pushtet.

Për mua është e çuditshme ky subjekt po kërkon nga ne vazhdimisht një gjë – pushtetin. gjitha kërkesat ndaj nesh ishin për pushtet. Po vërehet kush po kërkon pushtet e kush jo. Megjithatë, janë legjitime”, ka thënë Molliqaj Interaktiv

Ai ka shtuar se PSD është bisedime me VV-në për vazhduar bashkëpunimin Komunën e Prishtinës. Molliqaj ka thënë se nuk sheh interes nga dy partitë për vazhduar bashkëpunimin.

Sa i përket kryetarit VV-së, Albin Kurti, Molliqaj ka thënë se ai nuk merret vesh me sondazhe. Këtë e ka lidhur me deklaratën e fundit Kurtit, tha se grupi i larguar nga Vetëvendosje nuk do marrë shumë se 2 për qind votave.

Do bëhen shpejti sondazhe dhe do ta matim opinion publik. Ka njerëz mirë dinë ta testojnë opinionin. Ata thonë se jemi aq keq janë njerëz nuk merren vesh fare me sondazhe. gjithë ata i kam dëgjuar. Nuk matet një parti nuk ekziston”, ka shtuar Molliqaj.

The post Molliqaj: Vetëvendosje po lufton për pushtet appeared first on INSAJDERI.

Reklama