Home » Molliqaj: Ftoj Vetëvendosjen të mos na sulmojë

Molliqaj: Ftoj Vetëvendosjen të mos na sulmojë

Deputeti i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka ftuar ish-partinë e tij Vetëvendosje, mos sulmojë anëtarët e Partisë Socialdemokrate.

Ai ka komentuar një rast fundit një sulmi fizik nga një aktivist i Vetëvendosjes ndaj një aktivisti PSD-së duke thënë se kjo është për keqardhje dhe se VV duhet reflektojë.

Është e papranueshme. Kemi kaluar shumë vite bashkë. Është sulmuar një aktivist i shkëlqyeshëm. Bardh Ahmeti është djalë i heshtur, shumë pak kam dëgjuar zhurmë nga ai. Është sulmuar nga zyrtar i Vetëvendosjes, asamblist komunën e Prishtinës. vjen keq ka ndodh. Mendoj se do reflektojnë”, ka thënë Molliqaj Interaktiv KTV-së.

Molliqaj ka thënë se i njeh mirë njerëzit e Vetëvendosjes dhe se atanuk guxojnë t’i tregojnë muskujt aty ku duhet”. Ai ka ftuar aktivistët e VV-së “ mos i prekin njerëzit e PSD-së”.

The post Molliqaj: Ftoj Vetëvendosjen të mos na sulmojë appeared first on INSAJDERI.

Reklama