Home » Milan kërkon 70 milionë euro për ta lëshuar lojtarin e saj

Milan kërkon 70 milionë euro për ta lëshuar lojtarin e saj

Skuadra italiane Milan, po planifikon disa ndryshime gjatë afatit kalimtar, ku përpos disa përforcimeve, po planifikon largojë edhe disa lojtarë. ….

Ja për cilin lojtarë saj, AC Milan po kërkon 70 milionë euro dhe kush ka shfaqur interesim

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Milan kërkon 70 milionë euro për ta lëshuar lojtarin e saj?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Milan kërkon 70 milionë euro për ta lëshuar lojtarin e saj

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Milan kërkon 70 milionë euro për ta lëshuar lojtarin e saj

The post Milan kërkon 70 milionë euro për ta lëshuar lojtarin e saj appeared first on INSAJDERI.

Reklama