Home » Milaim Zeka akuzon rëndë Lladrovcin: Përmes shantazheve është bë ambasador dhe kryetar i Drenasit

Milaim Zeka akuzon rëndë Lladrovcin: Përmes shantazheve është bë ambasador dhe kryetar i Drenasit

Deputeti i Kuvendit Kosovës i cili është nga rradhët e Nisma-së, Milaim Zeka ka folur përsëri rreth akuzave i ka drejtuar kryetarit Drenasit, Ramiz Lladrovci. Ai ka thënë se gjitha pozitat deri sot i ka fituar përmes shantazhave.

“Ramiz Lladrovci gjitha këto pozita i ka arritur përgjatë karrierës me shantazhe dhe shpifjeve, ai është bë pikërisht përmes tyre ambasador dhe kryetar i Drenasit”, tha Zeka.

Deputeti Zeka ka treguar se ka bërë padi 1 vit ndaj kryetarit Drenasit, ndaj tij ka treguar se nuk ka probleme personale por ai ka shpifur ndaj meje. Zeka ka thënë se me ka vetëm një problem pasi ai ka thënë jam bashkëpunëtor i UDB-ës. Ai për këtë edhe e ka paditur para një viti, ai këtë mes e ka futur edhe kryetarin e Kuvendit, Kadri Veseli, shkruan gazetametro.net.

Zeka ka thënë nëse Kadri Veseli e dinë miri se çfarë jam unë, nëse ai thotë se unë jam bashkëpunëtor me UDB-në, unë i pranoj gjitha. Ai ka treguar se për çfarë dokumenti po flet Lladrovci për dhe kush i ka dhënë.

U shërby me një dokument i cili ja ka dhënë një dokument avokati Tom Gashi, i cili është nëna e dallaverxhive, i cili me një dokument i cili ka pyet Salustro se ka pas ndonjë vend ndalimi, ndonjë qendër ndalimi nga UCK”, tha Zeka.

Unë jam i gatshëm përballem me Ramizin gjygj, por, nëse unë shpallem fajtor shkojë burg, nëse unë dal i pafajshëm Ramizi del kërkon falje”, tha Zeka.

Misioni Euelex Kosovë dhe për marëdhëniet e tjera me ta ka treguar Zeka, ai tha se Salustro ishte mshefur mbas emrit “Doktori” mafian madhe merrte nga ta informacione, shkruan gazetametro.net.

“Salustro e kishte nofkën doktorit, dhe ky doktori kishte një polic shumë madh, me emrin “pacienti” i sillte iformacione dhe njerëz për i akuzuar”, tha Zeka.

“Eulexi e ka ditë kam fakte, 4 vjet e gjysmë ka mbajtë nëpër gjygje”, tha Zeka emisionin Fakt PLUS Tribuna Channel./gazetametro.net.

Reklama