Home » MERKEL KONFIRMON PËRPARIMIN E BISEDIMEVE MAQEDONI-GREQI PËR ÇËSHTJEN E EMRIT

MERKEL KONFIRMON PËRPARIMIN E BISEDIMEVE MAQEDONI-GREQI PËR ÇËSHTJEN E EMRIT

Kancelarja gjermane, Angela Merkel ka konfirmuar se ka një përparim bisedimet për çështjen e emrit, ndërmjet Greqisë dhe Maqedonisë.

Këtë e ka bërë ditur konferencën përmbyllëse për media, përgjigjet e dhëna për gazetarët.
“Bisedimet ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë kanë ecur mirë dhe është bërë përparim i theksuar. Çështja e emrit Maqedonisë është e rëndësishme”, ka deklaruar Merkel.

Reklama