Home » Me 3 muaj vonesë Akademia e Shkencave mban simpoziumin për Pavarësinë e Kosovës

Me 3 muaj vonesë Akademia e Shkencave mban simpoziumin për Pavarësinë e Kosovës

Akademia e Shkencave Kosovës, ka mbajtur sot me tre muaj vonesë simpoziumin shkencor ndërkombëtar për Pavarësinë e Kosovës.

faqen zyrtare Akademisë Shkencave Kosovës njoftohet se “Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Seksioni i Shkencave Shoqërore, organizoi Simpoziumin shkencor ndërkombëtar “Pavarësia e Kosovës dhe sfidat e shtetndërtimit”. Simpoziumi u mbajt 17 maj 2018, mjediset e Akademisë”, shkruan Insajderi.

këtë simpozium kanë marrë pjesë profesor nga Kosova, Shqipëria Serbia dhe Bullgaria. Me ç’rast ata shpalosur për sfidat dhe ardhmen cilën e pret Kosova.

17 shkurt Kosova ka festuar 10 vjetorin e Pavarësisë, me ç’rast institucionet shtetërore kishin organizuar ngjarje veçanta për këtë vit jubilar. /Insajderi.com

The post Me 3 muaj vonesë Akademia e Shkencave mban simpoziumin për Pavarësinë e Kosovës appeared first on INSAJDERI.

Reklama