Home » Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj

Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj

Jemi muajin ku gjithë Kosovën, gjimnazistët bëjnë festën e tyre për përfundimin e Shkollës Mesme, shkruan ORAvip.

Shumica prej vajzave maturante nga shkollat e mesme Kosovës, kanë përzgjedhur me kujdes veshjet.

maturante1 Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj

Kështu bëjnë gjithë duken sa me bukur.

Edhe pa dyshim kështu ka ber edhe njëra ndër maturantet me stil, duke filluar nga grimi, frizura, dhe fustani edhe kombinimi i tyre perfekt. /ORAvip/

maturante1 Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj

maturante1 Maturantja më e bukur dhe simpatike do t’iu lë ‘pa mend’ me stilin e saj

Reklama