Home » Lladrovci i kërkon 100 mijë euro dëmshpërblim nga Milaim Zeka

Lladrovci i kërkon 100 mijë euro dëmshpërblim nga Milaim Zeka

Përplasja e ashpër virtuale nisi mes kryetarit Drenasit, Ramiz Lladrovci, dhe deputeti Nismës Milaim Zekës ka marrë një drejtim tjetër. Ndaj Milaim Zekës, sot Ramiz Lladrovci ka ushtruar padi. Por jo vetëm kaq. Si dëmshpërblim, kryetari i Drenasit po ia kërkon Zekës 100 mijë euro. Krejt kjo po ndodh pasi ish- gazetari deklaroi se Ramiz Lladrovci e ka akuzuar Hashim Thaçin për një vrasje rëndë

Ramiz Lladrovci e ka deponuar sot Gjykatën Themelore Prishtinë padinë ndaj zyrtarit  Nismës, deputetit Milaim Zeka. Këtë e ka bërë ditur kryetari i Drenasit.

“Ashtu siç jam zotuar, sot e kam deponuar dhe protokolluar padinë ndaj Milaim Zekës, për shpifje dhe fyerje, Gjykatën Themelore Prishtinë. Pres, sa shpejt, sqarohet para gjyqit gjithçka”, ka thënë për Lladrovci për Express.

32686183-1778770708867422-3532038906453164032-n_1526570937-6044972 Lladrovci i kërkon 100 mijë euro dëmshpërblim nga Milaim Zeka

padinë kundër Zekës, Lladrovci po ia kërkon atij 100 mijë euro dëmshpërblim, për siç i quan ai, shpifjet e vazhdueshme deputetit NISMA-s.

Milaim Zeka, ka deklaruar një emision televiziv se Ramiz Lladrovci është propozuar për kryetar Drenasit, përmes shantazheve ia ka bërë drejtpërdrejt presidentit Hashim Thaçi.

The post Lladrovci i kërkon 100 mijë euro dëmshpërblim nga Milaim Zeka appeared first on INSAJDERI.

Reklama