Home » LDK: Paçaku ishte shembull në Kuvendin e Kosovës

LDK: Paçaku ishte shembull në Kuvendin e Kosovës

Grupi Parlamentar i LDK-së ka shprehur ngushëllime për vdekjen e ish-deputetit Kuvendit Kosovës, Kujtim Paçaku.

Me dhembje thellë morëm lajmin për vdekjen e papritur kolegut dhe veprimtarit Kujtim Paçakut. Kujtimi ishte shembull i sjelljes, komunikimit dhe artikulimit, Kuvendin e Kosovës, aktivitetet e komunitetit tij dhe kudo ishte”, thuhet telegramin e ngushëllimit LDK-së.

“Ngushëllime familjes Paçaku miqve e bashkëveprimtarëve dhe qytetarëve Kosovës”, përfundon ky telegram.

Ish-deputeti rom i Kuvendit Kosovës, për disa mandate, ka vdekur moshën 59-vjeçare.

The post LDK: Paçaku ishte shembull në Kuvendin e Kosovës appeared first on INSAJDERI.

Reklama