Home » Kuvend, betohet deputeti i PS-së, Spartak Braho

Kuvend, betohet deputeti i PS-së, Spartak Braho

 

Deputeti i Partisë Socialiste, Spartak Braho bëri sot betimin Kuvend, pas marrjes mandatit deputetit Kuvendit Shqipërisë si kandidat i listës PS-së për Qarkun Tiranë për plotësimin e vakancës,  mandat nga i cili hoqi dorë Saimir Tahiri.

fillim seancës sotme plenare, Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi informoi se mbledhjen e komisionit Mandatit dhe Imuniteteve u bë verifikimi i mandatit paraprak, ku rezultoi se Braho nuk ka asnjë paligjshmëri zgjedhje.

bazë nenit 72 Kushtetutë dhe nenit 4 Rregullores Kuvendit, ai ftoi Brahon bëjë betimin si kusht për ushtruar mandatin e deputetit.

Braho ishte i 19-ti listën e PS-së për Tiranën.

Ai mori mandatin e deputetit, pasi Saimir Tahiri dorëzoi mandatin e deputetit një javë parë, pas hetimeve nisura nga prokuroria.

a.s/dita

Reklama

Lexo më shumë