Home » Kryeministri Haradinaj jep lajmin e madh për liberalizimin e vizave

Kryeministri Haradinaj jep lajmin e madh për liberalizimin e vizave

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se çështje javësh kur Kosova do marr lajmin për vlerësimin e përmbushjes kritereve për liberalizimin e vizave.

“Samiti i Sofjes ishte rast i mirë për t’i treguar arriturat e Kosovës përpara liderëve europianë dhe Deklarata e Përbashkët është një dëshmi Kosova e ka sigurtë perspektivën euro-atlantike”, ka shkruar Haradinaj Facebook.

Kosova, sipas tij, përfundimisht është palë raport me BE dhe duhet avancuar këtë marrëdhënie.

Reklama