Home » KORRIDORI 8 HEKURUDHOR NGA SHKUPI DERI NË SOFJE ËSHTË PRIORITET I MAQEDONISË DHE BULLGARISË

KORRIDORI 8 HEKURUDHOR NGA SHKUPI DERI NË SOFJE ËSHTË PRIORITET I MAQEDONISË DHE BULLGARISË

Përfaqësues nga ndërmarrjeve hekurudhave Maqedonisë dhe Bullgarisë sot Shkup do bisedojnë për ndërtimin hekurudhës pjesës e korridorit 8 çka i lidhën këto dy shtete.

Takimi do mbahet hapësirat e ndërmarrjes publike “Hekurudhat e Maqedonisë”, ndërsa aty do marr pjesë edhe drejtori i HM Infrastrukturës, Irfan Asani dhe drejtori i hekurudhave Maqedonisë, Krasmir Papukçiski.

Reklama